Ice-O-lator hasj is schoon en zuiver want het wordt gemaakt met behulp van water dat veel van de verontreinigingen en overbodige smaakstoffen van de wiet wegspoelt. Je hebt nodig een grote emmer, twee speciale zeefzakken (te koop bij speciale winkels zoals pollinator.nl) of via het internet, een mixer, ijskoud water, ijsblokjes en als het even kan een leuke assistente om het werk te doen.

Foto 1.

Doe eerst de zak met de fijnste zeef in de bak (die is om de hasj poeder uit te zeven en daarna de grove zeef (die is om de wiet uit te zeven).

foto 2.

De grote truc is dat je eerst ijskoud water maakt in de ijskast. Gewoon koud water op temperatuur proberen te brengen met veel ijs schiet niet op.

Foto 3.

Doe de wiet in de bak en voeg ijskoud water toe.

Foto 4.

Voeg ijsblokken toe, smeltend ijs brengt het water op 4 graden.

Foto 5.

Mix het geheel een kwartiertje. Door de kou krimpen de hars kristallen, worden bros en laten gemakkelijk los van de wietblaadjes.

Foto 6.

Haal de zak met de grove zeef omhoog en wring de natte wiet goed uit. 

Foto 7.

Haal daarna de zak omhoog met de fijne zeef en daarin het hasjpoeder, goed uitwringen natuurlijk.

Foto 8.

Het nog natte hasjpoeder wordt zichtbaar.

Foto 9.

Wrijf het nog natte hasjpoeder door een zeef en laat het drogen.

Foto 10.

Het droge en gezeefde hasjpoeder kun je persen tussen je handen of in mooie rechte plakjes met een speciale hasjpers. Ice-O- lator hasj is schoner als derde wereld hasj en van een veel hogere kwaliteit.

Foto 11.

Zelf je eigen Ice-O-lator hasj maken is kinderlijk eenvoudig! Enjoy!

www.pollinator.nl
www.mediwiet.nl

Wernard Bruining 14 Augustus 2010

Wernard Bruining

Wernard Bruining

Wernard Bruining bedacht 2009 het concept van verdunde wietolie en in 2013 introduceerde hij verdunde CBD olie in Nederland. Tegenwoordig wordt verdunde CBD-olie overal te koop aangeboden, compleet met wietblaadjes op het etiket. Wietolie maakt zelfzorg wel heel eenvoudig en dat reduceert dan weer het aantal bezoekjes aan een huisarts.

In 2022 introduceerde Wernard Wondere Wietolie. Een mengsel van 20 ml CBD olie en een druppel THC die 500x verdund wordt. Van dit mengsel is slechts een druppel WWW in de ochtend meestal genoeg voor een hele dag minder last van pijn, ADHD, Tourette, Tremor en nog veel meer. Wietolie is extreem veilig, nauwkeurig te doseren en aan cannabis is in 10.000 jaar nog nooit iemand overleden.

Je kunt zijn 4 websites en 3 FB pagina’s vinden op www.mediwiet.nl