Wiet thee is een ideale vorm van medicinaal cannabis gebruik. Je wordt er niet stoned of high van tenzij je in één keer 1,5 liter opdrinkt, maar zo lekker is wiet thee nou ook weer niet. Een grote fles Spa blauw bevat 1,5 liter.

Wiet thee maak je met behulp van de regel van één.

Neem één gram (één theelepel) fijngemaakte cannabis op één liter water.

Water verdampt dus doe er wat meer bij!

Laat dit één uurtje zachtjes koken in een pan met het deksel erop.

Laat alles afkoelen, goed roeren* en giet gelijk daarna de thee door een theezeefje over in een of twee flessen.
*Cannabinoïden lossen niet op in water, maar zakken als een soort droesem naar de bodem. Voor je wiet thee schenkt je moet je dus altijd éérst goed roeren of de fles schudden!

Wiet thee kun je in de fles op kamertemperatuur twee weken goed houden, maar daarna gaat alles wel erg naar puur natuur ruiken. In de ijskast kun je de thee maanden goed houden. Gebruik één kopje thee per dag, of twee indien nodig. Wietthee op kamer temperatuur is heel goed te drinken, suiker of verwarmen zijn niet echt nodig maar kan altijd.

Wietthee werkt goed als spierontspanner, het zorgt voor een betere slaap en werkt ontspannend op de darmen.

Wil je gericht spastische darmen bestrijden dan kun je ook op een theelepel fijngemaakte thee 15 minuten kauwen.

 

 

 

 

www.mediwiet.nl

Heb je vragen bel dan: 06 121 87 494

Wernard Bruining

Wernard Bruining

Wernard Bruining bedacht 2009 het concept van verdunde wietolie en in 2013 introduceerde hij verdunde CBD olie in Nederland. Tegenwoordig wordt verdunde CBD-olie overal te koop aangeboden, compleet met wietblaadjes op het etiket. Wietolie maakt zelfzorg wel heel eenvoudig en dat reduceert dan weer het aantal bezoekjes aan een huisarts.

In 2022 introduceerde Wernard Wondere Wietolie. Een mengsel van 20 ml CBD olie en een druppel THC die 500x verdund wordt. Van dit mengsel is slechts een druppel WWW in de ochtend meestal genoeg voor een hele dag minder last van pijn, ADHD, Tourette, Tremor en nog veel meer. Wietolie is extreem veilig, nauwkeurig te doseren en aan cannabis is in 10.000 jaar nog nooit iemand overleden.

Je kunt zijn 4 websites en 3 FB pagina’s vinden op www.mediwiet.nl